1052 Budapest V. kerület,
Váci utca 16/A. Fontana Irodaház
Tel.: 06/1/332-1054
E-mail küldése

Egyéb Híreink

2014. április 25., 09:32Hagyj nyomot! Mikrobusz Projekt 2013

Varázsoljuk együtt szebbé a karácsonyukat: legyen egy mikrobusza a kinshasai diákoknak és árváknak!

Az Afrikáért Alapítvány több mint 10 éve működik Magyarországon, és túlnyomórészt hazai adományokból tart fenn oktatási, szociális és egészségügyi intézményeket Kongóban és Tanzániában. Jelenleg egy árvaházat és két iskolát működtetünk önállóan, ami több mint 500 gyereket érint, és közel 50 főnek biztosít állandó munkát.

Idei kiemelt projektünk a „Lélekmentő” névre keresztelt, használt mikrobusz beszerzése, és Afrikába juttatása. A mikrobusz fogja árváinkat, diákjainkat és önkénteseinket szállítani védőoltásra, orvoshoz, reptérre stb., ez elképzelhetetlenül nagy minőségi ugrás lesz a helyi kisközösség életkörülményeinek javításában. Igazán örömtelivé varázsolná a karácsonyt, ha mindez még idén megvalósulhatna!

Ehhez kérjük a Te segítségedet is, a mikrobuszt ugyanis adományokból szeretnénk megvásárolni. Erre a korábbi árvaházépítésnél bevált módszert követjük: aki téglát, azaz alkatrészt vásárol 3000 Ft-ért, az nyomot hagy Afrikában, hisz üzenete és képe felkerül úgy a gépkocsira, mint a honlapra.

A magánemberek mellett cégek támogatására is számítunk. A vállalatok részére nagyobb kommunikációs felületet biztosítunk, akik a logójukkal szerepelnek majd a mikrobuszon, és az Afrikába indítás körüli PR-kampányból részesülnek.

Segíts Te is, hogy egy közös karácsonyi ajándékkal boldogságot csempészhessünk a kinshasai iskola diákjainak és az árvaház lakóinak életébe!

A téglákat ezen az oldalon tudod megvásárolni: http://hagyjnyomot.hu/hu/

 


Hozzászólások

Még nem szólt hozzá senki!


Hozzászólok

* A kiemelt mezők kitöltése kötelező!


!
!

« Vissza az előző oldalra!

Afrikáért Alapítvány Magyarország - Magyar