1145 Budapest XIV. kerület,
1145 Budapest, Törökőr utca 62.
Tel.: 06/1/332-1054
E-mail küldése

Egyéb Híreink

2012. augusztus 08., 11:30Az árva fiú támogatót keres

Egy kongói árva fiúnak támogatót keresünk orvosi egyetemi tanulmányainak folytatásához!

Egy kongói árva fiúnak támogatót keresünk orvosi egyetemi tanulmányainak folytatásához!

Tshava az alapítvány Othniel College intézményében a középiskolát befejezve kereste meg az alapítvány vezetőjét, France Mutombot segítséget kérve, hogy főiskolai tanulmányaiban támogassuk. Az eddig jó tanuló fiú nagyon elhatározott volt szándékában, azonban az alapítvány nem tudja felvállalni a tandíj finanszírozását. Ígéretet tettünk neki, hogy mindent megpróbálunk, hogy támogatót/támogatókat találjunk, aki hozzájárul az ő továbbtanulásához.

Tshava az első egyetemi fél évére két támogatót talált, akik a tandíjat közösen fizették a fiúnak.

Viszont, hogy Tshava a 3. évet is sikerrel folytathassa, további támogatókat keresünk! Az is nagy segítség, ha valaki a tandíj egy részét vállalja. Több támogató esetén ugyanis a tandíj összege többfelé oszlik!

Tshava az alapítvány Othniel College intézményében a középiskolát befejezve kereste meg az alapítvány vezetőjét, France Mutombot segítséget kérve, hogy főiskolai tanulmányaiban támogassuk. Az eddig jó tanuló fiú nagyon elhatározott volt szándékában, azonban az alapítvány nem tudja felvállalni a tandíj finanszírozását. Ígéretet tettünk neki, hogy mindent megpróbálunk, hogy támogatót/támogatókat találjunk, aki hozzájárul az ő továbbtanulásához.

A gimnáziumi tanulmányait befejező Tshava szeretné főiskolai tanulmányait folytatni, azonban családi háttere - árva gyermek - nem teszi lehetővé, hogy az orvosi egyetem tandíját kifizesse.

A most már árva fiú szíve vágy, hogy orvos lehessen, és az iskola befejezése után a segítséget, ha nem is közvetlenül a támogatóknak, de közvetve más embereknek, rászoruló betegeknek hálálná meg. Ahogy ő fogalmazza: „Ha boldogulni tudnék az életben és megkapnám a megfelelő lehetőségeket, támogatni szeretném a szegényeket, árvákat, özvegyeket, segíteni őket, hogy visszataláljanak az életbe."    

Jelenleg a La Providence árvaházban lakik, ahol a lakhatásért cserébe munkájával járul hozzá a költségekhez.

A szorgalmas és kitartó fiú élettörténetét leírva levélben fordult támogatói segítségért, és bízik abban, hogy idén is sikerrel veheti az akadályokat az egyetemen.

Olyan támogatót/támogatókat keresünk, akik hozzá tudnának járulni Tshava tanulmányaihoz. A fiú nem csak Kongóban, hanem ha lehetősége volna rá, akár Európában is szívesen tanulna.

A fiúval a kapcsolattartást biztosítjuk, és a támogatás megkezdése előtt is segítünk a kapcsolatfelvételben és minden információt megadunk a támogatók számára.

A tandíj összege az utazási és egyéb költségekkel egy félévre: 1400 $ Ebből a korábbi támogatóink közreműködésével mintegy 450 $ fedezete megoldott.

Tshava erejétől mérten természetesen vállalna részt a költségekből.

„Abban bízok, hogy a tanulásnak köszönhetően jobban boldogulnék, és fény lehetnék a családom életében."

Ne fosszuk meg az álamtól, a tanulástól! Kérem, vegyék fel velünk a kapcsolatot, hogy együtt segíthessünk egy gyermeken!

A következő elérhetőségeken keressen bennünket a támogatással kapcsolatban:

 

Tel.: 1/332-1054 begin_of_the_skype_highlighting            1/332-1054      end_of_the_skype_highlighting, 0/772/2279 vagy 30/262-1032 begin_of_the_skype_highlighting            30/262-1032      end_of_the_skype_highlighting

e-mail: afrikaert@afrikaert.hu

Iroda: 1054 Bp. Garibaldi u. 3.

 

 

A fiú története a saját tollából:

A történetem

 

A nevem Tshava-Tona Quelord. Toma-Mananga, egy egykori DSP katonatiszt és Umba-Tshava fia vagyok. A szüleim 5 gyermeknek, 3 fiúnak és 2 lánynak adtak életet. Mindannyian a Tshatshi táborban születtünk. Én vagyok a legfiatalabb a családban.  

 

Az életemben számos nehéz pillanaton és helyzeten mentem keresztül, amikor az emberek vigasztalása nem volt elegendő. Ilyenkor úgy éreztem számomra mindennek vége. Az első nehézség a születésemkor lépett fel. Rosszul helyezkedtem el édesanyám hasában, ezért császármetszést kellett alkalmazni, ami egyaránt veszélyes volt rám és édesanyámra nézve is. De ennek ellenére Isten megmutatta hatalmát és szeretetét irányunkban épp akkor, amikor megérkezett a mentő, hogy elvigyen bennünket. Csodálatos módon kedvező pozícióba fordultam, ahhoz, hogy meg tudjak születni.

 

1990-ben, amikor még csak két éves voltam, hirtelen meghalt édesanyám. Édesapám kiküldetésben volt, én pedig túl kicsi voltam, nem tudtam semmit arról, ami történt. Egyedül maradtunk, nehéz időszak volt. Amikor visszatértünk Kinshasába édesapám újra megnősült és együtt maradtunk a Tshatski táborban egészen az A.F.D.L belépéséig. Ekkor elhagytuk a tábort és továbbköltöztünk.

 

A következő időszak is nehéz volt, éheztünk, nyomorogtunk, még ennivalónk sem volt, mert édesapám Kitana-ba ment, ahol katonák haltak meg éjjel és nappal az éhínség miatt, de Isten kegyes volt hozzá, életben maradt és visszatért Kinshasa-ba. Sajnos a visszatérése után egy évvel, 2001-ben , az idősebb nővérünk hosszú betegség után meghalt. Ezután együtt maradtunk egészen 2005 márciusáig, amikor édesapám is meghalt. Ekkor 3. osztályos voltam és nem tudtam folytatom-e majd a tanulmányaimat, de hála Istennek, az ő kegyelméből találtam egy iskolát, ahol alig kellett tandíjat fizetni, így folytatni tudtam a tanulást. A két fiútestvéremmel maradtam, akiknek érettségijük már megvan, de az egyetemet már nem kezdték el, mert nem voltak meg ehhez a megfelelő anyagi feltételek. A nővérem, aki utánam a legfiatalabb szintén velünk maradt, ő szabás-varrásból szerzett bizonyítványt. Boldogan élünk, persze nehézségekkel, mint minden ember.

 

Mára, Istennek hála befejeztem gimnáziumi tanulmányaimat, és az foglalkoztat, hogy folytathatnám tovább a tanulást az egyetemen. Abban bízok, hogy a tanulásnak köszönhetően jobban boldogulnék, és fény lehetnék a családom életében. De ehhez hiányoznak az anyagi feltételek, mert nincs lehetőségünk arra, hogy kifizessük az egyetemi tandíjat és az egyéb felmerülő költségeket. Ha boldogulni tudnék az életben és megkapnám a megfelelő lehetőségeket, támogatni szeretném a szegényeket, árvákat, özvegyeket, segíteni őket, hogy visszataláljanak az életbe.

 


Hozzászólások

2024. május 12., 09:55 23883776@seo-ul.store
Наша группа квалифицированных специалистов предоставлена предъявить вам перспективные системы, которые не только обеспечивают долговечную протекцию от заморозков, но и подарят вашему жилью изысканный вид.
Мы практикуем с последовательными строительными материалами, заверяя долгий срок эксплуатации и отличные результаты. Изолирование наружных поверхностей – это не только экономия ресурсов на обогреве, но и забота о экосистеме. Энергосберегающие технические средства, какие мы внедряем, способствуют не только дому, но и сохранению экосистемы.
Самое основополагающее: Утепление дома стоимость работ у нас стартует всего от 1250 рублей за кв. м.! Это бюджетное решение, которое превратит ваш дом в действительный душевный локал с минимальными затратами.
Наши проекты – это не единственно теплоизоляция, это составление помещения, в котором каждый аспект отражает ваш личный моду. Мы берем во внимание все все ваши запросы, чтобы переделать ваш дом еще больше приятным и привлекательным.
Подробнее на https://ppu-prof.ru
Не откладывайте дела о своем ларце на потом! Обращайтесь к спецам, и мы сделаем ваш обиталище не только более теплым, но и более элегантным. Заинтересовались? Подробнее о наших трудах вы можете узнать на веб-ресурсе. Добро пожаловать в универсум спокойствия и высоких стандартов.
2024. február 26., 21:34 47326771@seo-ul.store
Наша группа квалифицированных мастеров находится в готовности предоставлять вам современные методы, которые не только ассигнуруют надежную оборону от холода, но и преподнесут вашему зданию изысканный вид.
Мы деятельны с последовательными строительными материалами, заверяя постоянный срок службы использования и великолепные выходы. Теплоизоляция фасада – это не только экономия энергии на прогреве, но и заботливость о экосистеме. Экономичные инновации, какие мы применяем, способствуют не только личному, но и сохранению экосистемы.
Самое основное: Стоимость утепления и штукатурки фасада дома у нас начинается всего от 1250 рублей за м²! Это доступное решение, которое превратит ваш помещение в фактический уютный район с минимальными затратами.
Наши проекты – это не только изолирование, это постройка площади, в где каждый деталь отражает ваш свой образ действия. Мы учтем все твои пожелания, чтобы осуществить ваш дом еще еще более комфортным и привлекательным.
Подробнее на https://ppu-prof.ru/
Не откладывайте труды о своем корпусе на потом! Обращайтесь к спецам, и мы сделаем ваш жилище не только теплее, но и стильнее. Заинтересовались? Подробнее о наших проектах вы можете узнать на портале. Добро пожаловать в пространство благополучия и стандартов.
2024. január 21., 15:17 46367399@seo-ul.store
Забота о домашнем пространстве - это забота о вашем комфорте. Теплосберегающая облицовка - это не только стильный внешний вид, но и обеспечение теплового комфорта в вашем удобном уголке. Наша бригада, специалисты в своем деле, предлагаем вам превратить ваш дом в идеальное жилище.
Наши проекты - это не просто теплоизоляция, это художественная работа с каждым элементом. Мы нацелены на гармонии между внешним видом и практической ценностью, чтобы ваш дом стал не только пригодным для жизни, но и прекрасным.
И самое важное - приемлемые расходы! Мы полагаем, что профессиональные услуги не должны быть неприемлемо дорогими. Утепление фасада дома под ключ цена начинается всего начиная с 1250 руб/м².
Применение современных технологий и материалов высокого качества позволяют нам создавать теплоизоляцию, которая долго служит и надежна. Прощайте холодным стенам и дополнительным тратам на отопление - наше утепление станет вашим надежным защитником от холода.
Подробнее на https://www.ppu-prof.ru/
Не откладывайте на потом заботу о удобстве в вашем жилище. Обращайтесь к профессионалам, и ваше жилье станет настоящим художественным творением, которое согреет вас не только теплом. Вместе мы создадим комфортабельное жилье, где вам будет по-настоящему комфортно!
2023. december 16., 10:21 788837@strmen.online
Эффективное теплосбережение фасадов — уют и бюджетность в своем домовладении!
Согласитесь, ваш загородный дом заслуживает наилучшего! Теплосбережение фасадов – не голос решение для сбережения на тепле, это вкладывание в комфорт и прочность вашего жилья.
? Почему изоляция с нами?
Опыт: Наша – профессиональные. Наша команда заботимся о каждой конкретной, чтобы обеспечить вашему зданию идеальное изоляция.
Стоимость услуги утепления: Наша бригада ценим ваш финансовые ресурсы. Утепление и облицовка фасада цена – начиная от 1350 руб./кв.м. Это вложение в ваше удовлетворительное будущее!
Энергосбережение: Забудьте о термических потерях! Наш подход не только сохраняют тепло, но и дарят вашему недвижимости новый уровень тепла энергоэффективности.
Превратите свой домашний интерьер теплым и изысканным!
Подробнее на https://n-dom.ru

Не передавайте свой дом на волю случая. Доверьтесь специалистам нашей компании и создайте уют вместе с нами-профессионалами!
2023. szeptember 13., 08:47 4x4 slot

4x4 slot เว็บไซต์สล็อต สมัครวันนี้รับโปรมากมายก่ายกอง pg slot ปัจจุบันนี้ไม่มีอะไรที่จะหารายได้ง่ายดายไปกว่าการเล่น เนื่องจากว่ามันเล่นง่ายสุดๆ เพียงแค่กดหมุนแล้วรอคอยรับ

2023. augusztus 26., 22:54 xrum2@strmo.store
Разрешение на строительство — это административный документ, выписываемый уполномоченными учреждениями государственной власти или территориального самоуправления, который разрешает начать строительство или производство строительных операций.
Разрешение на строительство формулирует законодательные основания и требования к возведению, включая допустимые разновидности работ, предусмотренные материалы и подходы, а также включает строительные регламенты и пакеты безопасности. Получение разрешения на возведение является необходимым документов для строительной сферы.
2023. augusztus 10., 21:41 betflik78

betflik78 ยอดเยี่ยมเกมออนไลน์ สล็อตบนโทรศัพท์เคลื่อนที่ แบบใหม่ปัจจุบัน ของโลก สมัครเล่น SLOT วันนี้รับโบนัส แรกเข้า 100% ในทันที pg slot โบนัส 50% สำหรับสมาชิกใหม่ 2023

2023. május 21., 17:20 mail16@online-website-builder.online
https://www.openstreetmap.org/user/Michail77
2023. május 19., 15:10 mail16@online-website-builder.online
2023. május 17., 23:07 mail15@online-website-builder.online
2023. május 12., 22:00 jon8@online-website-builder.online
Ремонт стиральных машин.

Site:
https://perm-abvi.ru
http://reptings-wircuured.icu/zp-redirect?caid=1274b888-0548-4b38-8b3d-b2d8a21c8098&cid&rt=R&target=http://perm-abvi.ru&zpid=84a2c1a4-ef28-11e9-aa9e-0a8d8fe61dc6
http://reptiplayground.siam2web.com/change_language.asp?language_id=en&MemberSite_session=site_65818_&link=https://perm-abvi.ru
2023. május 12., 11:01 jon7@online-website-builder.online

Мастер по ремонту стиралок.

http://sergey-kuzmin.com/bitrix/redirect.php?goto=https://inservis55.ru
http://serial-killers.ru/forum/go.php?https://inservis55.ru
2023. május 11., 23:05 jon6@online-website-builder.online
2023. május 11., 04:46 jon5@online-website-builder.online
[url=https://tehnorepair.ru]Ремонт замена стиральных машин.[/url]

http://www.garden-floor.com/click.php?url=http://moroztyt.ru
http://www.garden-floor.com/click.php?url=https://moroztyt.ru/
http://www.garden-grove.ru/bitrix/redirect.php?event1=&event2=&event3=&goto=https://moroztyt.ru
2023. május 10., 17:18 jon4@online-website-builder.online
https://stir-service.ru

https://xn--80adabvg4bdceqd4o.xn--p1ai/bitrix/redirect.php?event1=&event2=&event3=&goto=https://stir-service.ru
https://xn--80adbhunc2aa3al.xn--80asehdb:443/redirect?url=https://stir-service.ru
https://xn--80adbla0abjkldi5cwj.xn--p1ai/bitrix/redirect.php?goto=https://stir-service.ru
https://xn--80adfafgo7bio2n.xn--p1ai/bitrix/redirect.php?goto=https://stir-service.ru
https://xn--80adfgmoinmrm.xn--p1ai/bitrix/redirect.php?goto=https://stir-service.ru
2023. május 07., 08:34 jon2@online-website-builder.online
Вызов мастера стиральных машин.

О нас пишут:
http://www.uniquesexygirls.net/cgi-bin/atc/out.cgi?id=43&u=https://stir-service.ru
http://www.universis.nl/url?q=https://stir-service.ru
http://www.unlitrader.com/dap/a/?a=1343&p=stir-service.ru
http://www.unmung.com/hovercard?url=http://stir-service.ru
http://www.uriocarate.org/uriocarate/gotoURL.asp?url=https://stir-service.ru
http://www.urlw.ru/w.stir-service.ru
http://www.urmotors.com/newslink.php?pmc=nl0611&urm_np=stir-service.ru
http://www.ut2.ru/redirect/stir-service.ru
http://www.uvn.su/guestbook/go.php?url=https://stir-service.ru
2023. május 01., 07:04 joy@online-website-builder.online
https://dzen-remont.jimdosite.com/

https://dd.2hub.ru
http://mikasa-tool.ru/bitrix/redirect.php?goto=https://d.2hub.ru
http://mikelin.tw/trigger.php?r_link=https://d.2hub.ru
http://mikro.andi.lv/bitrix/click.php?goto=http://d.2hub.ru
2023. április 23., 16:14 slot pg ฝาก 100 รับ 150

slot pg ฝาก 100 รับ 150 เว็บไซต์สล็อตออนไลน์ ไม่ผ่านเอเย่นต์ เล่นได้ทุกค่าย เว็บไซต์ตรง แตกง่าย ใหม่ปัจจุบัน 2023 PG จัดโปรโมชั่นฝากรับโบนัสเยอะแยะ ฝาก100รับ150ทำยอดน้อย

2023. március 08., 12:16 f.ar.m.a.54.794.@gmail.com
https://stromectol24.top ivermectin dosage for dogs how to take ivermectin
2023. február 09., 13:19 ellen@wifisolarcamera.store

Amazing data. With thanks.

https://service-essay.com/ professional cv and resume writing services
2023. január 22., 22:26 dua0opid103
nveoos4xx02 canadian pharmacy - cialis generic drugs buy brand cialis online canada cialis canada order cialis from canada
pharmacy rx one 60 mg cialis canadian pharcharmy online reviews viagra free samples generic cialis canada pharmacy cheap celias
viagra 100mg canada drug prices viagra cost what would happen if a girl took viagra ed drugs
2023. január 20., 12:20 gnhngzzqtvu
ny1jl8xuc4v cialis for daily use canada cialis no prescription cialis for sale best generic cialis hypnosis orgasm
where to buy viagra online buy cialis online in canada calis canadian-pharmacy-online rite aid pharmacies
buy generic cialis canadian pharmacy canadian prescriptions prescription drugs without a prescription canadian drug companies viagra prescription
2023. január 19., 05:03 touffegk63c
zx8od78umab viagra drug viagra overnight delivery viagra india pharmacy canadian pharmacies shipping to usa when will viagra go generic
buy heroin online buy viagra without prescription sample viagra cialis from.canada viagra online without prescription
canadian pharmacies generic drugs online online pharmacies canada canada pharmacy online viagra online generic buy viagra generic
2023. január 14., 01:25 gy9gmpbj3o3
ozf6d0btu9p ed meds online where to buy viagra online viagra cheapest canada pharmacies online prescriptions cialis cheap
best canadian online pharmacy reviews free trial of viagra cheap viagra pills canada drugs online cost of cialis at walgreens
canada.viagra viagra tablets sildenafil canada drugs-med.com viagra samples free
3 oldal, 61 összesen, 1-24 ««  «  1 2 3  »  »»

Hozzászólok

* A kiemelt mezők kitöltése kötelező!


!
!« Vissza az előző oldalra!

Afrikáért Alapítvány Magyarország - Magyar